Title Image

Portfolio

SELECTIE VAN OPDRACHTEN

vc-ing

ING

Uitgebreide outplacementtrajecten en haalbaarheidsanalyses ten behoeve van werknemers van ING, waaronder financiële consultants, interim managers, ICT specialisten, coaches en mediators.

vc-pfpo

Participatiefonds Primair Onderwijs

Complete coachingstrajecten van intake tot en met begeleiding gedurende de startfase ten behoeve van werknemers van Participatiefonds Primair Onderwijs als coach, therapeut, remedial teacher, intern begeleider, trainer, alternatief genezer en eigenaar huiswerkinstituut.

vc-sns

SNS Reaal

Coaching bij diverse outplacementtrajecten.

vc-havensteder

Havensteder

Verzorgen van complete trainingsmodules ondernemerschap in het kader van het mobiliteitsaanbod van deze opdrachtgever.

vc-uwv

UWV

Diverse soorten begeleidingstrajecten van ondernemerschap vanuit uitkering, waaronder ZW, WIA en Wajong, gericht op uitstroom.

vc-rotterdam

RBZ

Voor het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ), het overkoepelende orgaan voor de gemeentes Rotterdam en omgeving, complete en verkorte trajecten ter voorbereiding op BBZ aanvraag. Begeleidingstrajecten gedurende het eerste jaar na de start.

vc-VNG

Gemeentes

Diverse gemeentes (waaronder Utrecht, ISD Bollenstreek, Drechtsteden, Gemeente Westland, Spijkenisse, Ridderkerk, Barendrecht, Leidschendam-Voorburg): begeleidingstrajecten ter voorbereiding op een BBZ aanvraag. Gewenst resultaat: een toetsbaar en realistisch ondernemingsplan. Ook begeleiding na de start en begeleiding bij stagnatie en kredietaanvragen.