Title Image

Outplacement – reïntegratie – mobiliteit

Veenma Coaching voor startende ondernemers - fotografie lourenz

Veenma Coaching

bij outplacement, reïntegratie en mobiliteit

 

Veenma Coaching beschikt over een uitgebreid dienstenaanbod. Dit is met name gericht op outplacement- en reïntegratiebureaus, maar ook direct beschikbaar voor werkgevers in het kader van bijvoorbeeld mobiliteit. Zowel complete coachingstrajecten als specifieke ondersteuning of een maatwerkaanpak behoren tot de mogelijkheden.

Onze diensten

  • Outplacement.
    Je bent voor jouw bedrijf op zoek naar een goede begeleiding bij outplacement, zodat je je werknemer(s) niet in de kou laat staan. Veenma Coaching heeft zich bewezen met goede begeleiding, waarbij voor beide partijen, werkgever en werknemer, het optimale bereikt wordt.
  • Reïntegratie.
    Voor een werknemer onderzoek je de mogelijkheden van reïntegratie. Eén van die mogelijkheden is het beginnen van een eigen onderneming. Met Veenma Coaching weet je dat de begeleiding optimaal is, zodat het starten van een onderneming een grotere kans van slagen heeft.
  • Mobiliteit.
    Jij en de werknemer willen in het kader van mobiliteit de mogelijkheid van het starten van een eigen onderneming onderzoeken. Met Veenma Coaching ben je er van verzekerd dat dit onderzoek en de begeleiding optimaal gebeurt.

We geven je graag meer informatie. Gratis en vrijblijvend!